Doordat ik werkzaam ben in de zorg heb ik er weer een hobby bijgekregen, het ontwerpen en samenstellen van boeken. Maar ook kaarten, flyers, drukwerk zoals posters. Ik kan dit digitaal aanleveren aan jou maar ook kan ik het af laten drukken zoals jij dat wil.

 

Gemeente land van Cuijk - De mooiste plekjes (uitverkocht !)

'n 135 Pagina's tellende fullcolour boek met honderden foto's , leuke tips , wandel en fietsroutes.  Met dit boek heb je meteen een prachtig beeld hoe mooi onze nieuwe gemeente "Land van Cuijk" er uit ziet. (ingang nieuwe gemeente 1 januari 2022) 

22,50 per boek, excl.  verzendkosten )

 

De mooiste plekjes is helaas  ...uitverkocht !

 

Twee eerder verschenen boeken van mij , speciaal bestemd voor de oudere medemens. Deze zijn door heel Nederland en België  verstuurd, vaak naar verzorgingshuizen. beide boeken die een vast plekje horen te hebben op de koffie/theetafel.'

Maar deze boeken zijn ook zeker  geschikt, voor opa , oma, je vader, moeder.  Beter gezegd eigenlijk voor iedereen.

Een  keer ´n  ander cadeautje ?   Dan geef je Klaverblaadjes, Voor 'n appel en 'n ei of  "De mooiste plekjes van de gemeente Land van Cuijk.

 

* Klaverblaadjes (geluksmomentjes onder de koffie)    UITVERKOCHT !

Is een kijk, voorlees en leesboek eigenlijk voor iedereen.
Ik kwam op 't idee omdat ikzelf bij ouderen met een dementie werk, en waar kun je deze mensen nou blij mee maken door simpelweg gewoon eens voor te lezen en plaatjes te bekijken.. Hoe eenvoudig is dit ? De gedichten en verhalen die in dit boekje staan zijn verzameld na een oproep op social media en komen uit alle hoeken van Nederland. Van ouderen, van collega's, of van mensen die gewoon een steentje bij willen dragen en iemand een warm hart willen toedragen.... Veel lees, kijk en voorleesplezier
€ 13,50 (+ evt. verzendkosten €3,84 binnen Nederland ( daarbuiten (helaas) meer) 

 
 * Voor een appel en 'n ei ( een doeboek, met halve spreekwoorden, die aangevuld kunnen worden)

Dit is een boek met halve spreekwoorden die aangevuld mogen worden door de luisteraar en met name bestemd is voor wie niet meer zelfstandig leest.  De spreuken zijn herkenbaar als ‘van vroeger’. en daarom leuk voor onze oudere medemens.

Medewerkers in de zorg, mantelzorgers en vrijwilligers kunnen de spreekwoorden voorlezen.

Door het bespreken van de spreekwoorden komen voorlezers opnieuw met hun luisteraars in contact en raken de deelnemers met elkaar in gesprek over hun leven. De verteller kan door gebruik van lichaamstaal de verhalen nog verder verduidelijken.

Bij ieder spreekwoord is een heldere, warme illustratie opgenomen die nauw aansluit bij de tekst.

De mooie illustraties spreken voor zich en nodigen daarom ook uit tot een goed gesprek.

Voor 'n appel en 'n ei, is een mooie opening voor die broodnodige interactie...
€ 13,50 (+ evt. verzendkosten €3.84 binnen Nederland ( daarbuiten (helaas) meer) 

Mijn boek Pantientje is binnen  (11-1-23) en kan besteld worden.

Een doeboek voor onze oudere medemens, maar zeker ook niet te missen voor de "actieve" zorgmedewerker, met puzzels,  plaatjes van vroeger, levensvragen, spelletjes maar ook heerlijke recepten en meer. gegarandeerd een begin van een goei gesprek.